Left Right
scrollTop top

“Friendship never ends” of “money, money, money”? De Spice Girls zijn één en ander van plan


“Friendship never ends” of “money, money, money”? De Spice Girls zijn één en ander van plan

Komen de Spice Girls opnieuw met een reünietoer? De geruchten willen toch dat we dat geloven: de vijf meisjes van het ninetiesfenomeen zaten onlangs samen bij Geri Halliwell. Voeg daar nog Simon Cowell aan toe en wij zitten eigenlijk al klaar voor een do-over. Helaas! Het lijkt erop dat de dames meer geïnteresseerd zijn in het monetaire aspect van de entertainment-industrie.

Alle vijf de Spice Girls op één foto op Instagram, ’t is iets waar wij direct ninetieskriebels van krijgen, en daar zijn sowieso niet alleen in. Maar stop right now met denken aan een reünie en hou die cd’s maar goed vast, want nieuw werk zit er helemaal niet in. Zelfs niet nu de vijf gespot werden bij Geri Halliwell thuis.

Om te zingen?

Dat ze samen zaten, daar is geen twijfel over, de vraag is vooral: waarom dan? Niet om samen opnieuw op het podium te staan, volgens The Sun. ’t Gaat om iets helemaal anders: geld. Er zou namelijk een tv-talentenjacht kunnen komen, gepresenteerd door de Spices, en een project in China.

Zelfs zulke projecten bleken jarenlang volstrekt onmogelijk. Was het niet door de schema’s van de vijf die niet bij elkaar pasten, of door oude ruzies die nog niet opgelost raakten: helemaal terug naar vroeger gingen we nooit. Nu zou ook Victoria Beckham een muzikale comeback weigeren: posh Spice weigert nog te zingen. Onder die voorwaarden wil ze wel nog meedoen met de volgende projecten.

Olympische Spelen

De laatste keer dat de Spice Girls samen zongen was in 2012, bij de closing ceremony van de Olympische Spelen in Londen. Too much of something is bad enough, sindsdien is het cd’s grijsdraaien geblazen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810