‘Frozen 2’ heeft eindelijk een officiële trailer

Op 20 november komt Frozen 2, het vervolg van Frozen, in de zalen. Na zes jaar zullen we zien hoe het verder gaat met Anna, Elsa, Kristoff, Sven en Olaf. En voor die film heeft Disney nu de eerste officiële trailer gelost. Die ziet er opnieuw superspannend uit. Wij kunnen alvast niet wachten.

We moeten nog enkele maanden geduld hebben. Maar in november is het eindelijk zover, dan krijgen we het vervolg op Frozen te zien. Na een nieuwe poster gisteren, heeft Disney vandaag de officiële trailer gelost voor Frozen 2.

Frozen 2

Frozen 2 Poster
Disney

In de eerste officiële trailer voor Frozen 2 zien we, net zoals in de teaser trailer, Elsa die probeert om met haar ijskrachten enorme golven te trotseren. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Maar wanneer ze valt en onder water terechtkomt komt ze oog in oog te staan met een doorzichtig paard. Dat paard keert verder in de trailer nog een paar keer terug.

Verder komen we ook de trollen opnieuw tegen, die vertellen Elsa dat ze op zoek moet naar de waarheid. Daarvoor zal ze moeten reizen naar het noorden, naar het onbekende. Maar de trol heeft ook een waarschuwing, want hij vreest dat Elsa’s krachten te sterk zijn voor deze wereld. Frozen 2 zal dus dieper ingaan op de krachten van Elsa, waarom ze die heeft en waar ze vandaan komen.

Frozen 2 komt op 20 november in de Belgische filmzalen.

Gesponsorde artikelen