‘Frozen 2’ lanceert opvolger ‘Let It Go’: ‘Into The Unknown’

Het wachten is bijna voorbij, want Frozen 2 komt eindelijk naar de bioscoop. Woensdag is het zover, dan moeten we niet langer wachten op het vervolg van Frozen. Om ons nog wat warmer te maken voor de opvolger, lanceerde Disney daarnet de langverwachte opvolger van Let It Go.

Into The Unknown

Die opvolger krijgt de naam Into The Unknown. Als je dacht dat Idina Menzel haar hoogste noten al geraakt had tijdens Let It Go, well, think again. Het kan nóg een stukje hoger in het nieuwe lied voor Frozen 2.

Naast de nieuwe songtitel lanceerde Disney ook nog een heel leger aan andere nummers die worden gezongen in de film. Eén van onze favoriete nummers is zonder twijfel Show Yourself. Dat nummer straalt de nodige drama, power en vrouwelijkheid uit die we verwachtten van Frozen 2.

De producers van Disney vertelden ook al eerder dat de tweede film een stuk meer volwassen is. Dat komt doordat de makers de nieuwe film lieten evolueren samen met het publiek. De kijkers van de eerste film zullen zich daardoor zeker vinden in de opvolger. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de makers maar liefst zes jaar de tijd hadden voor de sequel.

Vanaf woensdag speelt Frozen 2 in alle bioscoopzalen in België.

Gesponsorde artikelen