‘Frozen 2’ krijgt nieuwe poster

Frozen poster
Disney

Binnen enkele maanden komt het vervolg van Frozen eindelijk in de zalen. Na zes jaar zullen we dus weten hoe het verder gaat met Anna en Elsa, maar ook Olaf, Sven en Kristoff. In de nieuwste poster die Disney vandaag loste, krijgen we alvast een blik op de ondertussen volwassenere zusjes Anna en Elsa.

Frozen 2 komt steeds dichterbij, dus laat Disney nu een nieuwe poster los op de wereld. Op deze nieuwe poster zien we de zusjes Anna en Elsa. Ze zijn samen, ze zijn een paar jaartjes ouder, Anna is haar vlechtjes kwijt en Elsa ziet er sterker uit dan ooit tevoren, maar heel gezellig ziet het er niet uit.

Dreigend bos

Frozen 2 Poster
Disney

Anna en Elsa staan namelijk in een mistig bos. Deze keer ziet het er niet winters uit zoals in de eerste Frozen-film, maar eerder herfstig. En dat past weer mooi in het beeld dat we ook al te zien kregen in de eerste teaser trailer voor Frozen 2. Daarin dwarrelden de blaadjes van de bomen en maakten we ook kennis met een nieuw personage, dat weleens dezelfde soort krachten als Elsa zou kunnen hebben, maar dan samenhangend met de herfst in plaats van met de winter.

In de teaser trailer zien we Elsa het opnemen tegen reusachtige golven, waarbij ze al haar krachten uit de kast moet halen. Maar ook Anna krijgt het moeilijk. Het belooft dus een spannende film te worden dus tellen wij alvast af naar 22 november.

Bekijk hier de teaser trailer voor Frozen 2:

Gesponsorde artikelen