Ga je binnenkort naar New York? Download dan deze 9 apps

In New York is er zo veel te doen, je zou niet meer weten waar te beginnen. Deze 9 apps kunnen je je citytrip helpen te organiseren: waar kan ik goedkoop eten, welke bus moet ik nemen of hoe raak ik in godsnaam uit dit metrodoolhof? De antwoorden vind je hier:

1. Oyster Hour

Oesters + happy hour = de hemel. Oyster Hour geeft je een overzichtelijke lijst van waar je oesters kan eten tegen goedkope prijzen. Je kan meer details over het restaurant bekijken en ziet ook meteen waar het ligt op de kaart.

Oyster Hour is alleen beschikbaar voor iOS.

2. Exit Strategy

De New Yorkse metro kan een doolhof lijken als je er niet vertrouwd bent met het systeem. Daar biedt Exit Strategy een oplossing voor. Het bevat een plannetje van de metrolijnen, uiteraard, maar ook alle informatie over aansluitende bussen, een kaart van Manhattan en alle metro in- en uitgangen. De app heeft geen internetverbinding nodig, het werkt dus onder de grond!

Exit Strategy is beschikbaar voor iOS, Blackberry, Android en Kindle.

pocketberry.com

3. Chefs Feed

In New York City zijn er ZO veel eetmogelijkheden, je zou niet meer weten waar te beginnen. De app Chefs Feed helpt je daarbij. Je vindt er waar bekende koks eten en zelfs wat ze er bestellen. Met Chefs Feed kan je onder meer etentjes plannen, je vrienden uitnodigen om een gerecht te proberen, kookvideo’s bekijken en tips van professionele koks lezen.

Chefs Feed is beschikbaar voor iOS en Android.

4. The Scoop

The Scoop is een app van de krant The New York Times. Als je je overweldigd voelt door het gigantische aanbod aan activiteiten dat NY te bieden geeft, komt hij goed van pas. Er zijn elf categorieën: onder andere restaurants, theater, kids en day trips, die elk tips van mensen die in de stad leven bevatten. 

The Scoop is beschikbaar voor iOS.

nytimes.com/thescoop

5. Happy Hour Finder

De Happy Hour Finder heeft één simpele, maar heel handige, functie: het lijst de beste aanbiedingen in je buurt op. Ideaal om aan toeristenoplichterij te ontsnappen.

Happy Hour Finder is beschikbaar voor iOS en Android.

6. HopStop

In HopStop geef je gewoon je huidige locatie in en dan krijg je wegbeschrijvingen naar alle New Yorkse wijken. Of je nu met de metro, bus, taxi, fiets of te voet wil gaan, de app biedt je alle informatie die je nodig hebt. Je kan ook locaties opslaan, zodat je die fantastische bar die je gisteren toevallig tegenkwam morgen ook weer makkelijk terug kan vinden.

HopStop is beschikbaar voor iOS.

hopstop.com

7. Trail Wallet

Naar waar je ook gaat, Trail Wallet is een superhandige app om je budget in het oog te houden. In een stad als New York lopen je extra uitgaven al snel wat uit de hand. Met Trail Wallet hou je nauwkeurig bij hoe veel je uitgeeft en wat je er allemaal mee gekocht hebt.

Trail Wallet is beschikbaar voor iOS.

8. Breather

Breather biedt een oplossing als je even een plek voor jezelf nodig hebt in the city that never sleeps. Je kan een werkruimte huren voor een half uur of voor een hele dag, je kiest zelf. Breather heeft ook locaties in Montreal, San Francisco en Ottawa.

Breather is beschikbaar voor iOS en Android.

siddharthbharath.com

9. Bar Cart

Geen zin om in een drukke club of lawaaierige bar te gaan staan? Geen probleem. Met Bar Cart kan je cocktailrecepten opzoeken en de nodig drank meteen laten leveren. Grote luxe dus, maar ja, you’re in New York!

Bart Cart is beschikbaar voor iOS.

Bron: Mashable

Meer
Lees meer...