Gaat Beyoncé dit weekend terug met Destiny’s Child optreden? Het zit er in!

Gaat Beyoncé dit weekend terug met Destiny’s Child optreden? Het zit er in!

Het gerucht doet al enkele weken de ronde: Destiny’s Child zou een comback maken. De drie zangeressen zouden deze week naar het bekende festival Coachella trekken. Volgens een bron dichtbij de groep zouden ze echt voor een reünie zorgen.

“It”s on!”, zei de bron aan de website Page Six. “De meisjes willen het zelf heel erg graag, en ze voelen ook dat ze het voor de fans moeten doen.” Dat Beyoncé op Coachella zal zijn, dat staat vast. Het is één van de optredens waar de festivalgangers het meest naar uitkijken. Vorig jaar kon ze er niet bij zijn, omdat ze zwanger was. Sinds de geboorte van Rumi en Sir, de tweeling van Beyoncé, is ze volop bezig met trainen om weer in vorm te zijn om op te treden.

Ze volgt een strikt 100 procent veganistisch dieet en zou elf uur per dag oefenen met haar zangeressen. Haar comeback zou dus wel eens heel speciaal kunnen worden. Het is zelfs niet uitgesloten dat ook Jay-Z even op het podium langskomt. Het koppel heeft al aangekondigd dat ze voor de tweede keer samen zullen toeren.

Als je, net zoals wij, niet op Coachella kunt zijn, dan kan je dit jaar gelukkig bijna alles gewoon online bekijken. Hoe je dat doet, kan je hier checken.

Gesponsorde artikelen