Gabriel Rios speelt concert ten voordele van Puerto Rico en de organisatie schenkt alle ticketinkomsten weg

Gabriel Rios speelt concert ten voordele van Puerto Rico en de organisatie schenkt alle ticketinkomsten weg

Ongeveer een maand geleden raaste de orkaan Maria over Puerto Rico. Rivieren traden buiten hun oevers, losgerukte bomen beschadigden en vernielden huizen. Gabriel Rios, die van Puerto Rico afkomstig is, wil zijn steentje bijdragen en speelde daartoe al enkele soloconcerten. Die tournee zal hij afsluiten op het Gentse Zebrawoods op 27 december.

Op elk concert zette hij een collectebus met daarop de Puerto Ricaanse vlag. Als er op het einde van het concert minstens 1.000 euro inzat, dan speelde Rios nog een half uur traditionele Latijns-Amerikaanse liedjes.

Slot op Zebrawoods

Die tournee zal hij eindigen op de wintereditie van Zebrawoods, die aan haar derde editie toe is en te vinden is in de concerttent in de Zebrastraat. Voor dat slot zal Gabriel Rios iets bijzonders doen. Rios heeft vijf muzikale mystery guests uitgenodigd. In ruil heeft Zebrawoods als festivalorganisatie besloten om alle ticketinkomsten van die eerste dag (27/12) aan Puerto Rico te schenken.

Tickets voor deze avond kan je hier vinden. Ook al bevestigd zijn Tout Va Bien op 28/12 en Compact Disk Dummies op 6 januari.

Gesponsorde artikelen