‘Game of Thrones’-actrice Maisie Williams neemt afscheid van Arya Stark met een hint naar haar einde

‘Game of Thrones’-actrice Maisie Williams neemt afscheid van Arya Stark met een hint naar haar einde

‘Game of Thrones’ loopt op z’n einde. De opnames van het achtste en laatste seizoen worden momenteel ingeblikt en verschillende acteurs hebben al laten weten dat het avontuur er voor hen opzit. En nu is het voor Maisie Williams ook voorbij. Zij laat het nieuws weten op Instagram en daarbij heeft ze een opvallende boodschap.

Nog een paar maanden geduld en dan weten we hoe Game of Thrones afloopt. Wie belandt er op de Iron Throne? En vooral, wie overleeft ook het laatste seizoen? Het afscheid van Maisie Williams lijkt alvast een hint naar het einde van haar personage Arya Stark.

“Vaarwel Arya”

Met een foto op Instagram laat Maisie Williams weten dat het Game of Thrones-avontuur er voor haar op zit. Op de foto zie je haar bloederige schoenen. Zou het Game of Thrones-verhaal van Arya Stark eindigen in de dood of hangt ze onder het bloed omdat zij in een finaal gevecht haar rivaal neerhaalde?

Bij de foto plaatste Maisie de volgende caption: “Vaarwel Belfast. Vaarwel Arya”. De meeste scènes van Game of Thrones worden opgenomen in Noord-Ierland in de buurt van Belfast. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de laatste scènes van Arya Stark plaatsvonden in deze regio. Hier liggen de locaties van The North, waar Arya als Stark natuurlijk vooral te vinden is.

Last woman standing

Maar het interessantste zit in de hashtags die Maisie gebruikt bij de foto. Een van die hashtags is namelijk #lastwomanstanding. Wil Maisie daarmee zeggen dat Arya de laatste vrouw is die het haalt in Game of Thrones? Emilia Clarke, die in de reeks de rol van Daenerys Targaryen voor haar rekening neemt, liet enkele weken geleden al weten dat de opnames van Game of Thrones voor haar afgelopen waren. Maar omdat de reeks niet chronologisch wordt opgenomen, weten we daaruit eigenlijk maar weinig.

Maar nu Maisie hint dat haar personage de “last woman standing” is, lijkt het toch mogelijk te zijn dat het de piepjonge Arya is die de Lord of the Seven Kingdoms wordt. Of wil Maisie Williams ons hier op het verkeerde been zetten? We zullen het allemaal te weten komen in 2019 wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones uitgezonden zal worden.

Bekijk hier de foto waarmee Maisie afscheid neemt van Arya Stark:

HBO/Game of Thrones

Gesponsorde artikelen