Left Right
scrollTop top

‘Game of Thrones’-bar in Antwerpen: kijk naar het laatste seizoen in de sfeer van de reeks


‘Game of Thrones’-bar in Antwerpen: kijk naar het laatste seizoen in de sfeer van de reeks

Het Antwerpse restaurant Black Smoke krijgt een make-over. Voor een maand dan toch. Het restaurant is de locatie voor de gloednieuwe ‘Game of Thrones’ pop-up bar. Je kan er het laatste seizoen van de reeks bekijken met vrienden in een echte Westeros-setting.

Het achtste seizoen van Game of Thrones komt elke dag dichterbij. En daar kijken we gi-gan-tisch hard naar uit. Wat dat jammer genoeg ook wil zeggen, is dat het einde van de reeks ook in zicht is. Maar geen nood: in Antwerpen opent binnenkort een echte Game of Thrones pop-up bar. Bedankt, Telenet!

Brandende drakeneieren en zwaarden

Het Antwerpse restaurant Black Smoke wordt van 17 april tot 19 mei omgetoverd tot een bar die rechtstreeks uit Westeros lijkt te komen. Je zorgen wegdrinken à la Tyrion en Cersei Lannister terwijl je naar de laatste afleveringen van HBO’s populairste reeks kijkt? Check! En dat dan nog tussen brandende drakeneieren en zwaarden? De pop-up bar doet er alles aan om je te helpen het verlies van je favoriete tv-serie te verwerken.

Wie op woensdag naar de bar trekt, krijgt bovendien nog een Game of Thrones-extraatje. Comedy met William Boeva die gebaseerd is op de reeks en die hier en daar een inside joke voor échte fans bevat? Een Compact Disk Dummies-versie van de Game of Thrones-soundtrack? Een cocktailworkshop om drankjes te maken die gebaseerd zijn op personages en plaatsen uit de HBO-serie? Of toch liever leren vlechten om een kapsel te hebben als Sansa Stark of Daenerys Targeryen? Zo weinig mogelijk nadruk leggen op het woord ‘einde‘, moet de organisatie gedacht hebben.

Je nog even voorbereiden op het einde? Herbekijk hier de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones.

Telenet

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308