‘Game of Thrones’-fans: als je vanaf vandaag één aflevering per dag kijkt, ben je net op tijd klaar voor seizoen 8

‘Game of Thrones’-fans: als je vanaf vandaag één aflevering per dag kijkt, ben je net op tijd klaar voor seizoen 8

Het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ komt steeds dichterbij. Nog 67 dagen te gaan en dan krijgen we eindelijk de eerste aflevering van het laatste seizoen te zien. En laat er nu toevallig 67 afleveringen zijn in de afgelopen zeven seizoenen. 

Wie voor het begin van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones nog eens een opfrissing kan gebruiken, zit misschien wel met het idee om alles nog eens te herbekijken. En da’s natuurlijk niet zo’n gek idee, want de eerste aflevering van Game of Thrones werd ondertussen al bijna 8 jaar geleden uitgezonden.

67 dagen, 67 afleveringen

De afgelopen zeven seizoenen van Game of Thrones waren samen goed voor 67 afleveringen. Het nieuwe seizoen van Game of Thrones gaat van start op 14 april, precies 67 dagen vanaf vandaag. Als je dus rustig alle afleveringen wil herbekijken, zonder dat je ergens begin april je hele sociale leven moet opgeven om nog drie seizoenen Game of Thrones te kijken, begin je best vandaag met aflevering 1 van seizoen 1.

Door vandaag te beginnen kan je elke dag één aflevering kijken en bekijk je op 13 april de laatste aflevering van het zevende seizoen. En zo kan je dus meteen een dag later aanvangen met de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen. Ben je niet van plan om op de nacht van 14 op 15 april te kijken naar de eerste aflevering van seizoen 8, dan kan je ook nog een dagje langer wachten met te beginnen herbekijken. Als je morgen begint met je Game of Thrones-herbekijkmarathon, dan zie je de laatste aflevering op 14 april en kan je op 15 april kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Kijktips

Zoals je wel weet, zijn er natuurlijk enkele afleveringen van Game of Thrones waarvoor je toch best iets licht eet op voorhand. Om je perfect voor te bereiden, lijsten we deze even voor je op. Je zorgt best dat je niets te zwaar hebt gegeten op 6 maart, want dan kijk je naar ‘The Rains of Castamere’, de aflevering met de befaamde ‘Red Wedding’. Wil je dus een dagje bekomen na die aflevering (wat we compleet begrijpen) dan vraag je best de dag nadien alvast vrij. 😉

Ook op 15 maart staat er een heftige aflevering op de planning. Dan kijk je naar het spannende, maar vooral bloederige, gevecht tussen The Mountain en The Viper. Niet voor gevoelige ogen en magen. Gelukkig valt die aflevering op een vrijdag, dus heb je daarna een volledig weekend om te recupereren. Tot slot zorg je er op 5 april ook maar beter voor dat je een kussentje bij de hand hebt, want dan staat ‘The Battle of The Bastards’ op het programma.

Bekijk hier nog eens de officiële teaser voor het achtste seizoen van Game of Thrones:

Gesponsorde artikelen