Game of Thrones-fans zijn veel te blij na het einde van de nieuwe aflevering (spoilers!)

Game of Thrones-fans zijn veel te blij na het einde van de nieuwe aflevering (spoilers!)

Spoiler-haters, dit is niet de plek voor jullie. In de laatste nieuwe aflevering wordt er EINDELIJK iets afgehandeld waar we al sinds seizoen 4 op wachten en het is heerlijk. Iedereen wist dat het ging gebeuren, maar het doet ZO goed om het te kunnen zien. Zij die de aflevering al gezien hebben, weten exact over welk geweldig moment we het hier hebben. Voor zij die aflevering 3 nog niet gezien hebben: ga snel kijken en kom terug. Dan kan je hier gezellig je euforie delen met de rest van de Game of Thrones-fanbase.

Aflevering 3 genaamd Oathbreaker had een hoop momenten waarvan je als kijker even van de kaart was of onmiddellijk deed vragen naar meer. Shaggyboy, de flashback naar de Tower of Joy, Arya die weer kan kijken, … Maar wat de meesten vooral bij blijft is het eindelijke antwoord op de vragen: “Wat zal Jon Snow doen nu hij terug is?” en “Wat zal hij doen met de verraders?”

Hij is alvast goed begonnen met zijn tweede kans op het leven. Hij heeft zijn zwarte mantel opgegeven, want technisch gezien is hij gestorven dus zijn Night’s Watch-eed telt niet meer. Wat hij nu van plan is, weten we niet zeker maar in zijn laatste momenten als Lord Commander liet hij ons allemaal even genieten van zijn wraak: hij executeerde de mannen die hem neerstaken.

Jon doodde niet alle mannen die het mes in hem staken, jammer genoeg, maar wel de vier grote bedenkers van het plan. Bowen Marsh en Othell Yarwyck kunnen ons gestolen worden, maar ser Alliser Thorne zien sterven was wel een leuk extraatje. Tot aan het einde overtuigd van zijn gelijk: koppig was hij wel. Maar wat ons doet toosten van plezier, is de dood van Olly. Want we hebben een eeuwigheid moeten wachten tot die kleine verrader, en natuurlijk ook de anderen, gestraft werden.

Het werd hoog tijd dat er iets gedaan werd aan deze verraders.

Niemand komt aan Jon Snow zonder daarvoor te boeten.

Kill the traitors! Eindelijk hebben ze de straf gekregen die ze verdienen.

Misschien zouden we ons slecht moeten voelen omdat Olly nog een kind was. Of niet.

Sorry not sorry, Olly.

We wachten hier al veel te lang op.

Eerst Ygritte neerschieten en dan Jon neersteken. Not cool.

Veel fans stonden op het punt zelf de touwtjes in handen te nemen.

Maar eindelijk is er de langverwachte payback!

Al vinden sommigen dat de straf niet pijnlijk genoeg was voor Olly.

Anderen willen dan weer dat het nooit ophoudt.

Maar we kunnen het er allemaal over eens zijn dat dit goed voelt …

… want we hebben eindelijk gekregen waar we al zo lang op wachten.

Vaarwel Olly. Dat jij wel dood mag blijven.

Bronnen: Tech Insider, Buzzfeed

Gesponsorde artikelen