Game of Thrones filmt op dit moment misschien wel de spectaculairste scène ooit met alle hoofdpersonages samen

Game of Thrones filmt op dit moment misschien wel de spectaculairste scène ooit met alle hoofdpersonages samen

Het volgende seizoen van Game of Thrones lijkt alle vorige seizoenen te zullen overtreffen. Momenteel wordt er druk gefilmd en daardoor zijn we opnieuw iets heel spectaculair te weten gekomen. Bijna alle belangrijke acteurs verzamelen momenteel in Sevilla en dus er lijkt een scène aan te komen waarin bijna alle personages samen komen.

De voorbije weken heeft ons al veel nieuws bereikt toen de crew van Game of Thrones aan ’t filmen was in het Spaanse Baskenland. Daar is alles nu opgenomen en daarom trok de crew verder naar Sevilla. Wat er precies in Sevilla wordt opgenomen is niet bekend, maar het is ongetwijfeld iets groots.

Paparazzifoto’s tonen namelijk dat bijna alle hoofdpersonages aanwezig zijn in de stad. Dat zou willen zeggen dat iedereen eindelijk elkaar gaat ontmoeten. Game of Thrones kennende zal die ontmoeten meer dan waarschijnlijk spectaculair verlopen en niet voor iedereen goed aflopen.

Nog wachten

Er werden in Sevilla al foto’s genomen van de de acteurs en actrices die de volgende personages spelen: Cersei Lannister, Ser Jaime Lannister, Qyburn, Ser Gregor Clegane, Ser Bronn of the Blackwater, Euron Greyjoy, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Ser Jorah Mormont, Missandei, Varys, Theon Greyjoy, Jon Snow, Ser Davos Seaworth, Brienne of Tarth, Podrick Payne en Sandor Clegane.

Al deze personages samen zullen sowieso voor een geweldige scène zorgen. Waar die zich zal afspelen, blijft voorlopig wel een raadsel. In de buurt van Sevilla werden namelijk al veel scènes gefilmd uit verschillende plaatsen in Westeros. Voor meer details moeten we dus nog wachten tot het zevende seizoen van Game of Thrones op tv komt in de zomer van 2017.

Gesponsorde artikelen