Left Right
scrollTop top

‘Game of Thrones’-acteurs Kit Harington en Rose Leslie zijn papa en mama geworden


Jon Snow Ygritte Game of Thrones
© Kit Harington en Rose Leslie als Jon Snow en Ygritte in ‘Game of Thrones’ – HBO

Jon Snow is papa geworden! Of toch de acteur die de legendarische rol heeft vertolkt. Die acteur, Kit Harington, is getrouwd met z’n love interest uit Game of Thrones, Rose Leslie. De twee maakten afgelopen september bekend dat ze een kindje verwachtten. En da’s nu geboren.

Voor Game of Thrones-fans leek het een droom die werkelijkheid was geworden toen Kit Harington en Rose Leslie bekendmaakten dat ze aan het daten waren. De twee acteurs spelen in de reeks respectievelijk Jon Snow en Ygritte.

Geheime zwangerschap

In Game of Thrones worden de twee personages smoorverliefd, maar ze kunnen niet samen zijn. De twee star crossed lovers hebben het dan maar goed gemaakt door in het echt ook verliefd te worden. Eind 2017 hebben ze zich verloofd, en een kleine twee jaar later zijn ze in het huwelijksbootje gestapt.

Dat het lang niet allemaal kommer en kwel is in Westeros, hebben Harington en Leslie afgelopen september nog maar eens bewezen. Uit het niets verschenen toen foto’s van een zwangere Rose Leslie in Make Magazine. Door de coronacrisis had het koppel de eerste maanden van de zwangerschap goed geheim kunnen houden.

Zoontje

En nu zit die zwangerschap erop. Want volgens een woordvoerder van de acteurs hebben ze hun eerste kindje verwelkomd. Die woordvoerder maakte bekend bij Page Six dat Kit Harington en Rose Leslie “heel heel gelukkig” zijn met de komst van hun zoontje. Hoe het jongetje heet, is nog niet bekend.

Het nieuws raakte onofficieel bekend toen foto’s opdoken van het koppel met een baby’tje in de Londense straten. Hun woordvoerder heeft daarna de geboorte van het jongetje bevestigd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636