Game of Thrones lost 15 foto’s van het volgende seizoen en we zitten met zoveel vragen

Game of Thrones lost 15 foto’s van het volgende seizoen en we zitten met zoveel vragen

De spanning begint te stijgen want binnen drie maanden begint het zevende en voorlaatste seizoen van Game of Thrones. En HBO heeft ons nog wat meer doen uitkijken door maar liefst 15 foto’s te lossen van dat seizoen. We zien bijna alle hoofdrolspelers, maar wie is waar en wat kunnen we daaruit afleiden?

Arya Stark

Na haar killersopleiding, lijkt ze op weg naar haar overgebleven familie in het Noorden, maar raakt ze daar ook? Arya kijkt alleszins ongerust, maar waar zit ze?

Daenerys, Varys, Missandei, Tyrion en Grey Worm

Na de overtocht lijkt The Mother of Dragons met haar gevolg aangekomen in Westeros, maar door wie wordt ze opgewacht? De bezorgde blikken verraden niet veel goeds, al lijkt Varys wel meer op zijn gemak dan de rest. Klopt het dan toch dat de Lord of Wispers al lang een plan heeft om zelf op de troon te eindigen.

Jon Snow

The King in the North heeft de gewoonte om nogal bezorgd te krijgen, maar hier zou er meer kunnen achter zitten. Hij lijkt in de Crypts of Winters te staan. Zou hij daar eindelijk zelf ontdekken wie zijn moeder is, of heeft hij gewoon de controle verloren over zijn troepen?

Peter Baelish en Sansa Stark

Als Jon Snow echt de controle verliest, zou dat wel eens aan Littlefinger kunnen zijn want wie zei er ooit “Chaos isn’t a pit, chaos is a ladder“. De veelbetekenende blik naar Sansa aan het einde van seizoen 6 deed ons toen al vermoeden dat de twee iets van plan zijn.

Sansa gelooft niet in Jon als leider en de ambities van Peter Baelish zijn eindeloos. Hij droomt ervan om op de Iron Trone te zitten met Sansa aan zijn zijde. Is zij sterk genoeg om Littlefinger in toom te houden?

Sandor Clegane

Maar ook Littlefinger heeft vijanden en The Hound is er daar één van. Op de foto lijkt hij alleszins in het Noorden te zitten, maar wat is hij van plan?

Meera Reed en Bran Stark

De foto die ons het meest met vragen achterlaat is die van Bran. Hoe hij nog altijd weet te overleven in het koude weer en volledig afhankelijk van Meera is ons een raadsel. Raakt hij ooit op tijd terug bij zijn familie?

Bekijk hier alle foto’s

Gesponsorde artikelen