‘Game of Thrones’ lost eerste beelden van het laatste seizoen

‘Game of Thrones’ lost eerste beelden van het laatste seizoen

Het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ zal volgend jaar te zien zijn. Hoewel het seizoen nog niet klaar is, zijn de eerste beelden al wel opgedoken in een reclamespotje van HBO.

We moeten nog een jaar wachten op het nieuwe seizoen van Game of Thrones maar de eerste beelden zijn toch al te zien. HBO heeft namelijk een spotje gelanceerd met beelden uit hun series. Naast series als Big Little Lies en True Detective zit ook hun topreeks Game of Thrones in het reclamefilmpje. Naast enkele beelden uit het vorige seizoen krijgen we ook één nieuw fragment te zien.

Sansa en Jon

In het korte fragment zien we Jon Snow en zijn halfzus Sansa Stark knuffelen, iets wat ze in de vorige seizoenen niet deden. Het gaat dus om nieuwe beelden, die naar alle waarschijnlijkheid te zien zullen zijn in het laatste seizoen van Game of Thrones.

Op het einde van het zevende seizoen van Game of Thrones is Jon samen met zijn tante en nieuwe love interest Daenerys onderweg naar Winterfell, waar zijn halfzus Sansa momenteel aan de macht is. Dit zouden dus weleens beelden van zijn aankomst kunnen zijn.

Bekijk hieronder vertraagd de eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 hier:

Gesponsorde artikelen