‘Game Of Thrones’ lost nieuwe affiches voor seizoen acht: Wie komt er op de Troon te zitten?

‘Game Of Thrones’ lost nieuwe affiches voor seizoen acht: Wie komt er op de Troon te zitten?

Het achtste seizoen van ‘Game Of Thrones’ komt eraan en dat zul je geweten hebben. Vandaag loste HBO opnieuw een klein beetje informatie over dat laatste seizoen. Iémand zal op de ‘Iron Throne’ eindigen. Wie dat wordt? Je hebt de keuze uit deze 20 personages.

HBO heeft een tipje van de sluier opgelicht over het laatste seizoen van Game Of Thrones. Of toch niet? De zender stuurde via verschillende social media-accounts nieuwe affiches voor het achtste seizoen de wereld in. Dat wordt gereleased op 14 april en zal langer dan zeven uur duren. In het laatste seizoen zal nu eindelijk duidelijk worden wie op de troon komt te zitten (of dat hopen we tenminste).

Eerder deze week kregen we nieuwe beelden voor dat achtste seizoen te zien in een trailer van HBO.

#ForTheThrone

Dat Game Of Thrones-fans al van in het prille begin willen weten wie op de Troon zal eindigen, daar speelt HBO natuurlijk op in: op de nieuwe affiches zijn alle overlevende personages te zien op de Iron Throne. De beelden kregen we te zien met #ForTheThrone en het bijschrift “Wie claimt de Iron Throne voor eens en voor altijd?” Bij elke post staat ook een quote van of over dat personage. Dit zijn de opties:

Daenerys Targaryen

Jon Snow

Cersei Lannister

Jaime Lannister

Tyrion Lannister

Arya Stark

Sansa Stark

Bran Stark

Brienne Of Tarth

Davos Seaworth

Euron Greyjoy

Grey Worm

Jorah Mormont

Melisandre

Missandei

Samwell Tarley

Theon Greyjoy

Varys

The Hound

The Night King

Gesponsorde artikelen