‘Game of Thrones’ lost nieuwe teaser: Gaat iedereen dood?

‘Game of Thrones’ lost nieuwe teaser: Gaat iedereen dood?

HBO heeft een nieuwe teaser voor het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ op de wereld losgelaten. Het filmpje kreeg de naam ‘The Aftermath’, oftewel De Nasleep. De beelden tonen hoe Winterfell eruitziet na het grootste gevecht ooit in de reeks: het gevecht tussen de levenden en doden. Is echt iedereen dood?

Game of Thrones‘ einde komt in zicht. En televisiezender HBO, die het laatste seizoen van de reeks maakt, is bijzonder karig op wat de buitenwereld te zien krijgt. Na een paar teasers een eerste officiële trailer, lost de zender nu opnieuw een teaser, The Aftermath. Het filmpje kreeg als onderschrift “Vecht voor de levenden”. Is het de nasleep van the battle of Winterfell?

Veel informatie in een korte tijd

In korte filmpje, het duur maar een dikke minuut, zien we vooral veel sneeuw. Sneeuw die een witte laag legt over een gigantisch gevecht, waarschijnlijk tussen levenden en doden. Drie andere elementen die ons op het topje van onze stoel doen zitten? De veer, die al in verschillende teasers voorkwam, de hand van Jaime Lannister en het zwaard van Jon Snow.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we ook de kapotte rolstoel van Bran te zien, Tyrions pin van de hand of the queen, de ketting van Daenerys en Arya’s zwaard Needle. Bovendien komen we op het einde van de teaser het enige personage te weten dat de battle zou overleven, zien we daar een glimp van The Night King?

Bekijk hier de nieuwste Game of Thrones-teaser:

Game of Thrones releaset het laatste seizoen op 14 april. Telenet Play-kijkers kunnen op hetzelfde moment als de première in de Verenigde Staten de afleveringen bekijken.

Gesponsorde artikelen