‘Game of Thrones’ lost trailer voor aflevering 3: “The dead are already here”

‘Game of Thrones’ lost trailer voor aflevering 3: “The dead are already here”

HBO heeft meteen na de tweede aflevering van ‘Game of Thrones’ ook de trailer voor de volgende aflevering gelost. En die belooft megalomane proporties aan te nemen. Winter heeft Winterfell bereikt, eindelijk zullen al onze helden het opnemen tegen de white walkers in wat het grootste gevecht ooit op televisie lijkt te gaan worden. OPGELET: spoilers!

Acht jaar, zeven seizoenen, 69 afleveringen. Zo lang heeft Game of Thrones opgebouwd naar dit ene moment. De white walkers staan aan de poorten van Winterfell. De verdedigingen zijn klaar, het plan is af, onze helden hebben de wapens in de hand. De volgende 82 minuten (aflevering drie van het achtste seizoen wordt de langste aflevering in de hele serie) moet ons het meest epische gevecht ooit getoond op televisie gaan brengen.

“The Night King is coming”

De aflevering kondigt zich dus enorm megalomaan aan, maar in de trailer is daar niet al te veel van te merken. De hype voor wat naar alle waarschijnlijkheid de ‘Battle of Winterfell’ lijkt te gaan worden, is natuurlijk al zo groot dat HBO niet al te veel belangrijke momenten hoeft prijs te geven in de trailer. “The Night King is coming“, horen we Jon Snow zeggen. Maar Daenerys heeft gelijk als ze zegt: “The dead are already here“. De doden staan dan wel klaar, we krijgen enkel onze helden te zien. Wie overleeft het gevecht met de white walkers en wie niet? Lukt het plannetje van Bran? We zien het in de derde aflevering van het allerlaatste seizoen!

Bekijk hieronder de trailer voor de derde aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones:

Lees zeker ook onze reviews van de eerste aflevering, ‘Winterfell’, en de tweede, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’.

Gesponsorde artikelen