‘Game of Thrones’-fans tonen hun kennis in de Grotten van Han

Gameof Thrones quiz
Warner

Game of Thrones kwam deze zomer tot een einde. Zo kwamen we te weten hoe het verhaal van Jon Snow, Daenerys Targaryen, Jaime Lannister en co eindigde. Maar voor de grootste fans eindigt de reeks nooit. Zij testten dit weekend hun kennis in de Grotten van Han.

Echte fans van Game of Thrones, die weten alles over White Walkers, kennen de ingewikkelde stamboom van familie Targaryen vanbuiten en ze weten vooral hoe ze alle namen uit de reeks moeten schrijven. In de Grotten van Han vochten de echte kenners het uit in een moeilijke quiz over de reeks.

Game of Thrones Quiz
Warner

Game of Thrones-quiz

Een quiz over Game of Thrones, die verdient natuurlijk een gepaste locatie. Die werd gevonden in de Grotten van Han. Diep onder de grond, tussen de natuurlijke ruimtes van de grotten, verzamelden honderden fans om het tegen elkaar op te nemen in een quiz over hun favoriete reeks.

Game of Thrones Quiz
Warner

De quiz werd aan elkaar gepraat door comedian én grote Game of Thrones-fan William Boeva. Daarnaast waren de grotten ook volledig ingekleed in Game of Thrones-stijl én tekenden zelfs de Night King en een aantal White Walkers present. De overwinning ging uiteindelijk naar het team met de toepasselijke naam ‘We Drink and We Know Things’.

Game of Thrones Quiz
Warner

DVD seizoen acht

Het initiatief van de quiz ging uit van Warner Home Video in samenwerking met de Grotten van Han. Warner brengt namelijk binnenkort de DVD en BluRay-versie uit van het achtste en het laatste seizoen, en de box met de volledige reeks.

De winnaars gingen dan ook naar huis met de limited edition-versie van de volledige DVD-box. Er is nog op dit moment nog geen vervolg van de quiz gepland. Maar gezien het succes van de eerste editie kan dit er natuurlijk nog steeds van komen.

Gesponsorde artikelen