Left Right
scrollTop top

Game of Thrones-ster tenenkrullend slecht als stemacteur in Destiny


Game of Thrones-ster tenenkrullend slecht als stemacteur in Destiny

Acteur Peter Dinklage, bekend als Tyrion Lannister in Game of Thrones, krijgt de wind van voren voor zijn stemwerk in shootergame Destiny, dat binnenkort verschijnt. En terecht, want zijn inlevingsvermogen is grotendeels onbestaand en zijn platte dialogen tenenkrullend slecht.

Dinklage doet de stem van Ghost, een eenheid met artificiële intelligentie die de speler volgt en hem advies, commentaar en informatie over de omgeving geeft. Hij doet dat zo slecht dat testers van de alfaversie zeggen dat ze echt uit de game worden getrokken door de abominabele vertolking.

Gelukkig is het slechts de alfaversie, want ontwikkelaar Bungie, bekend van de Halo-reeks, heeft al laten weten dat dialoog een update zal krijgen in de winkelversie die verschijnt op 9 september. Bungie merkt ook fijntjes op dat het normaal is dat alfaversies nog niet klaar zijn.

“Die tovenaar kwam van de maan!”

T-shirt

De quote “that wizard came from the moon” is inmiddels een eigen leven gaan leiden. Bungie kan er zelf ook mee lachen, en heeft de zin gewoon op een T-shirt geplakt. Het verkocht meteen als zoete broodjes. 

Hier nog een slaapverwekkende stinker:

Want we gaan eender waar we willen! En Dinklage opnieuw naar de opnamestudio…

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170