Game on! Lena Dunham dreigt ermee VS te verlaten, Trump ziet dat als extra motivatie om president te worden

Game on! Lena Dunham dreigt ermee VS te verlaten, Trump ziet dat als extra motivatie om president te worden

’t Zit er bovenhands op tussen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en actrice Lena Dunham. “Als Trump president wordt, verhuis ik”, heeft Dunham gezegd tijdens een speech in New York. “Oke”, reageerde Trump vastbesloten, “nu wil ik zeker president worden!”.

“Ik heb een mooi stekje in Canada en van daaruit kan ik ook perfect mijn werk doen”, liet Girls-actrice Lena Dunham maandag weten tijdens een speech op de Matrix Awards. “En ik weet dat veel mensen dat beweren, maar ik ben echt weg”, klonk het vastberaden. De Amerikaanse actrice is niet echt opgezet met het feit dat Trump misschien president wordt én voert trouwens actief campagne voor de Democrate Hillary Clinton.

De Amerikaanse zender Fox & Friends belde de volgende dag dan ook met vastgoedmagnaat Trump. “Weet je, Donald, dat Lena Dunham ermee dreigt Amerika te verlaten wanneer jij Het Witte Huis verovert?” De Republikein pikte daar maar al te graag Trumpgewijs op in. “Ja, nu moet ik dus zeker president worden, he! Lena Dunham is een B-actrice en heeft geen talent.”

En daar bleef het niet bij, hij zei ook: “Laat ons zeggen dat ik Amerika een groot plezier doe wanneer die personen ons land zullen verlaten.” Grof … Het is trouwens niet de eerste keer dat Trump deze dingen krijgt te horen, eerder zeiden onder andere actrices Whoopi Goldberg en Rosie O’Donnell net hetzelfde.

Wij hebben alvast een alternatief gevonden voor Amerikanen die niet zo tuk zijn op Trump. Een Canadees eiland heeft namelijk een site gelanceerd om Amerikanen op te vangen als Trump toch het Witte Huis zou veroveren.

Bron: NYPost en Vanity Fair