Gaten Matarazzo, aka Dustin uit ‘Stranger Things’, komt naar FACTS

Gaten Matarazzo, aka Dustin uit ‘Stranger Things’, komt naar FACTS

De affiche voor FACTS loopt stilletjes aan vol en nu werd er aan die lijst nog een indrukwekkende naam toegevoegd. Gaten Matarazzo, die we natuurlijk vooral kennen als Dustin uit ‘Stranger Things’, zal aanwezig zijn op 6 en 7 april in Flanders Expo in Gent. 

Fans van Stranger Things, spits jullie oren, want op 6 en 7 april kan je Gaten Matarazzo ontmoeten op FACTS, de tweejaarlijkse conventie voor alles wat met comics, anime, cosplay, sciencefiction en fantasy te maken heeft.

Gaten Matarazzo

Gaten Matarazzo is vooral bekend van z’n rol als Dustin in Stranger Things. Die Netflixreeks is dit jaar toe aan z’n derde en laatste seizoen, dat op 4 juli op Netflix verschijnt. De opnames voor dat seizoen liepen enkele weken geleden af. Maar dat betekent niet dat Gaten uit de bekendheid verdwijnt. Nee, de acteur focust zich nu op zijn andere passie: musicals.

Zo was Gaten vorig jaar nog te zien in de musical Cinderella en speelde hij op z’n elfde al mee in Les Misérables. Dat Gaten een verdienstelijke zanger is, bewees hij al samen met zijn Stranger Things-collega’s bij James Corden in The Late Late Show.

Indrukwekkende affiche

Naast Gaten Matarazzo komen er nog indrukwekkende namen naar FACTS. Zo zal de Deense acteur Mads Mikkelsen z’n opwachting maken. De Deen is vooral bekend voor zijn rol als Hannibal Lecter in de televisiereeks Hannibal. Maar hij was ook te zien in de Marvelfilm Dr. Strange
en Rogue One: A Star Wars Story. Maar Mikkelsen is vooral een acteur met vele uitersten. Zo speelde hij ook op meesterlijke wijze de rol van Lucas in het hartverscheurende Jagten.

De laatste acteur die naar FACTS komt, is Dolph Lundgren. Lundgren is een Zweedse acteur die vooral te zien is in actiefilms. Zo speelde hij mee in Rocky IV en is hij ook te zien in Aquaman, naast Game of Thrones-acteur Jason Momoa. Naast deze drie acteurs zijn er ook al twee artiesten aangekondigd. Dat zijn de comictekenaar Howard Chaykin, die meewerkte aan heel wat comics van DC en Marvel, en Kevin Eastman, die de medebedenker was van de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Gesponsorde artikelen