Gedaan met stresserende vluchten: deze luchtvaartmaatschappij laat je mediteren tijdens de vlucht

Gedaan met stresserende vluchten: deze luchtvaartmaatschappij laat je mediteren tijdens de vlucht

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas wil reizen, en dan vooral vliegen, iets minder stresserend maken. Wie meevliegt kan binnenkort mediteren tijdens de vlucht. Perfect om je even af te zonderen van het lawaai en drukte in het vliegtuig.

Wie op vakantie gaat met het vliegtuig weet dat het vaak nogal een stressvolle bedoening is en ook tijdens de vlucht is de rust soms ver te zoeken. De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft een manier gevonden om de passagiers toch wat rust te bieden.

Meditatievideo’s

In het entertainmentsysteem van de luchtvaartmaatschappij hebben ze een reeks meditatievideo’s toegevoegd, dus wie even genoeg heeft van de drukte kan zich zo wat afzonderen. Je kan kiezen tussen vijf verschillende beelden van Australië en een meditatiesessie zal een tiental minuten duren. Wie vanaf juni eens met Qantas vliegt kan de video’s eens uitproberen.

Maar de Australiërs zijn niet de eerste om meditatie te introduceren in het vliegtuig. Vorig jaar al deed Air France did en Cathay Pacific heeft al video’s voor stoel-yoga. Toch benieuwd naar hoe mediteren op het vliegtuig er uitziet? Kijk dan hier naar de video.

Gesponsorde artikelen