Geëerde Woody Allen veroorzaakt relletje op Twitter

Geëerde Woody Allen veroorzaakt relletje op Twitter

Hoewel Woody Allen gisterenavond niet aanwezig was op de uitreiking van de Golden Globes (te druk bezig met zijn klarinet waarschijnlijk), veroorzaakte zijn Cecil B. Demille lifetime achievement award een relletje op Twitter. Vooral ex-vrouw Mia Farrow en Allens zoon Ronan Farrow spuugden hun afgunst voor de Amerikaanse regisseur uit.

Toen de tijd was aangebroken om Woody Allen te eren met video’s van zijn goede (en iets minder goede) films, maakte Mia Farrow meteen duidelijk dat ze geen zin had in een verafgoding van haar ex. “Tijd voor ijscrème en om over te schakelen naar Girls”, tweette ze ironisch.Gevolgd door een droge “Nite all”.

Reden voor haar afgunstige houding: hun geadopteerde dochter Dylan. Tijdens de scheidingsprocedure van Allen en Farrow doken immers beschuldigingen op dat de nu 78-jarige regisseur zijn dochter seksueel zou misbruikt hebben toen ze amper zeven jaar was. Vermoedens die Dylan zelf (die nu als Malone door het leven gaat) in oktober vorig jaar voor de eerste keer in het openbaar bevestigde.

De zaak ligt ook bij zoon Ronan Farrow zeer gevoelig, zo liet hij merken met een niet mis te verstane Tweet, die door zijn moeder Mia even later werd geretweet. Tegelijk is het echter niet 100 procent zeker of Ronan wel echt de zoon is van Woody. Vorig jaar wekte Mia immers de indruk dat wijlen Frank Sinatra zijn vader zou zijn, al gaf ze meteen nog verschillende andere opties.

Ten slotte liet ook schrijfster Sady Doyle van zich horen. Met haar sarcastische Tweet reageerde ze op actrice Diane Keaton die de award van Woody in ontvangst nam, en hem tijdens haar speech loofde voor de vele belangrijke rollen die hij heeft gegeven aan vrouwen.Om de Woody-saga te vervolledigen, geven we nog even mee dat de regisseur na de scheiding van Mia Farrow een relatie begon met Soon-Yi, beter gekend als de 35 jaar jongere geadopteerde dochter van zijn ex. Ze stapten in 1997 in het huwelijksbootje en vormen ook vandaag nog steeds een koppel.

Gesponsorde artikelen