Geen fitness meer nodig voor de perfecte billen, deze jeans doet al het werk voor jou

Geen fitness meer nodig voor de perfecte billen, deze jeans doet al het werk voor jou

Iedereen kent wel het principe van contouring met make-up: je brengt schaduw en highlighter aan om je mooiste gelaatskenmerken extra in de verf te zetten. Hetzelfde kan nu ook met een broek. Jeansgigant Lee heeft samen met een groep wetenschappers de lijn ‘Body Optix’ ontwikkeld. Door optische illusie en een goede lichtinval geeft het merk je een mooiere kont zonder al die uren in de fitness. Ideaal!

De perfecte kont, geïnspireerd door niemand minder dan Kim K, is in! Vrouwen zweten uren in de gym voor dat ideale achterwerk. Ook de deelnemers van Temptation Island zijn fan! Zo liet Pommeline onlangs haar billen vergroten. Maar wat als we je zeggen dat plastische chirurgie of uren afzien in de fitness eigenlijk niet nodig zijn? Deze broeken van Lee beloven je alles zonder al die moeite!

Body Optix

De lijn Body Optix van jeansfabrikant Lee, in samenwerking met VF Cognitive en Design Lab, belooft je een perfecte bum in no time! Via innovatieve wetenschap en het idee van make-upcontouren wordt je achterwerk Kardashian-waardig. De broeken creëren naar eigen zeggen “subtiele rondingen en benadrukken de rondingen die je al hebt”.

De collectie

De collectie bestaat uit 15 stuks, van boyfriend jeans tot skinny broeken. Door middel van stiksels, kleuren en lijnen worden je billen geperfectioneerd. Er is zelfs één bepaalde broek met rode verticale lijnen aan de zijkanten die je benen optisch verlengen.

Geen fan van de klassieke jeans? Je kan ook kiezen voor een rok, een salopette, een jurk, een T-shirt of een jasje. Deze zijn allemaal te verkrijgen in de winkel of online.

Gesponsorde artikelen