Geen groene vingers? Trek het je niet aan en fleur je tuin op met planten rechtstreeks van Amazon

Geen groene vingers? Trek het je niet aan en fleur je tuin op met planten rechtstreeks van Amazon

De lente is in het land en dan wil je natuurlijk dat je tuin er tip-top in orde uit ziet. Alleen, als je een beetje op ons lijkt, dan heb je totaal geen groene vingers en eindig je meestal met een hoop bruine planten die vooral goed zijn voor de composthoop van je vrienden. Maar, hoera, nu kan je ook gewoon al kant-en-klare plantjes bestellen bij Amazon.

Sommige mensen hebben gewoon groene vingers: ze raken plantjes aan of zetten die ergens op de verwarming en negeren ze, en dan komt daar toch een pracht van een bloem uit. Mocht je zelf toch willen stoefen met je prachtplanten, maar het bloeien lukt zo goed niet, dan hebben we supergoed nieuws: je kan gewoon levende planten bestellen op Amazon.

Welke plant overleeft er nu twee dagen transport? Vetplantjes natuurlijk. Op hun eentje zien die er wel wat zielig uit, daarom bedachten ze bij Amazon dat het misschien toffer was om ze direct in pakket van vier, twaalf of (ambitieus) twintig aan te bieden. En dat zijn dus plantjes die er al uitzien zoals ze er horen uit te zien, je kan ze dus niet zelf nog om zeep helpen.

Want vetplantjes hebben notoir weinig intensieve zorg nodig en deze set van verschillende plantjes komt dan ook nog eens met instructies. Foolproof dus, je moet ze zelfs niet noodzakelijk verpotten en ze zien er instant cozy uit. Komt nog eens bij dat het allemaal verschillende zijn, zodat je tenminste kan doen alsof je er iets van kent. Nu nog de namen van buiten leren en je bent er helemaal.

Je kan natuurlijk ook bij je lokale bloemist gaan, maar home-delivery plantjes zijn the best. Of zijn jullie ’t daar toch niet mee eens?

Amazon

Gesponsorde artikelen