Geen koffers meer inchecken met deze handige reistassen

Geen koffers meer inchecken met deze handige reistassen

We reizen allemaal super graag en liefst van al zo goedkoop mogelijk. Daarom kiezen wij zelden of nooit voor extra bagage, maar dan kan je weer niet veel meenemen. Daar heeft het bedrijf Wool & Oak nu een oplossing voor: een productielijn van reistassen waar je heel veel in kwijt geraakt. 

Een grotere reistas kan je al snel wat extra euros kosten. Daarom zijn de reistassen van Wool & Oak ideaal voor elke toerist. Je kan veel meenemen, maar betaalt toch geen extra kosten aan bagage. Dankzij ‘The Duffle Backpack Sport’ kan je een rugzak die bestaat uit twee delen vermommen in een bagagestuk van één. Ja echt …

Aanpasbaar

Het bedrijf ontwerpt ondertussen al twee jaar mooie en aanpasbare koffers. Zo kan je bijvoorbeeld een kleine rugzak ritsen aan een andere grotere tas. Daarnaast zijn de tassen ook nog eens voorzien van heel wat kleinere zakken en handige gleufjes waar je heel wat in kwijt kan.

Kan het nog beter? Ja hoor! De tassen zijn ook ideaal om mee rond te reizen. Of je nu naar een warme oord of regenachtige bestemming trekt, de tassen kunnen ertegen! Multifunctioneel noemen we dat dan.

Het bedrijf heeft vooral rekening gehouden met reizigers. Er bestaan verschillende tassen die gewoon meekunnen op het vliegtuig, zonder gezaag van het vliegtuigpersoneel.

Zo zien de tassen eruit:

Youtube

En zo zien twee tassen eruit als ze aan elkaar zijn geritst:

En zo ziet een rugzakje eruit waar verrassend veel in kan:

Handig hé?

Gesponsorde artikelen