Geen nieuwe ‘neuzekesoorlog’ in Gent, maar ontevreden klant trekt kraam omver

Geen nieuwe ‘neuzekesoorlog’ in Gent, maar ontevreden klant trekt kraam omver

Opschudding in Gent: één van de twee ‘neuzekeskraampjes’ werd vanochtend omgeduwd. Even dacht men dat er een nieuwe episode in de ‘neuzekesoorlog’ aan de gang was tussen twee rivaliserende verkopers, maar dat blijkt niet te kloppen. 

Het incident speelde zich vanochtend af op de Gentse Groentenmarkt. Blijkbaar was een klant ontevreden over de kwaliteit van zijn cuberdons, en hij eiste zijn geld terug. De verkoper in kwestie ging daar niet mee akkoord, waarna de ruzie escaleerde. Toen de verkoper zijn winkel binnen ging om de politie te bellen, werd zijn kraam omver getrokken.

De dader reed na het incident weg met zijn brommer. Woordvoerder Manuel Mugica Gonzalez van de Gentse politie heeft in een reactie aan Het Nieuwsblad laten weten dat er een proces-verbaal werd opgemaakt, maar de dader nog niet gevat is. Maar voor alle duidelijkheid: het is geen vervolg van de neuzekesoorlog van eerder dit jaar, toen beide verkopers beweerden de enige echte en beste snoepjes te hebben, en op ongeoorloofde wijze klanten van elkaar afpakten.

Gesponsorde artikelen