Geen onaangename verrassingen meer want Tinder denkt eraan om video’s toe te voegen

Geen onaangename verrassingen meer want Tinder denkt eraan om video’s toe te voegen

Tinder krijgt binnenkort waarschijnlijk een van zijn belangrijkste updates tot nu toe. De applicatie zou volgens kenners namelijk de mogelijkheid om video’s te maken toevoegen. Het nieuws is nog niet bevestigd, maar de overname van de videoapplicatie Wheel voedt wel de geruchten.

Als je een leuke match hebt op Tinder blijf je je in je achterhoofd vaak afvragen hoe die persoon er in het echt uitziet. Daar komt binnenkort misschien wel voor een deel een oplossing voor. Tinder lijkt namelijk van plan om video’s te integreren in zijn applicatie. Zo kan je je toch al een realistischer beeld vormen van degene waarmee je aan ’t praten bent.

De geruchten over die nieuwe functie duiken op nadat Tinder de videoapplicatie Wheel heeft gekocht. Het personeel van die applicatie gaat ook voor Tinder werken en dus waarschijnlijk meehelpen met de integratie van de video-optie.

Hoe die optie er precies gaat uitzien is niet bekend, maar kenners vermoeden dat het een soort snapchat stories wordt, waarbij je dus tijdelijke video’s kan maken en op je profiel zetten. Eerder had Tinder al de optie Moments, die je tijdelijke foto’s liet plaatsen, maar die is al meer dan een jaar verdwenen.

Gesponsorde artikelen