Left Right
scrollTop top

Geen paniek! De Duff-broers geven ‘Stranger Things’ niet op


Geen paniek! De Duff-broers geven ‘Stranger Things’ niet op

Het gerucht circuleerde al een paar dagen dat de broers Duff niet langer de serie ‘Stranger Things’ zouden produceren en schrijven. Maar daar blijkt niets van aan! Netflix heeft alles in een tweet ontkend. Je kunt dus opnieuw op je twee oren slapen …

Als je de avonturen van Eleven en haar bende volgde, waren er de laatste tijd onzekerheden in je leven. Ten eerste was er de aankondiging dat je favoriete serie eerder zal stoppen dan verwacht. Het derde en voorlaatste seizoen zal namelijk maar uit acht afleveringen bestaan, in plaats van negen.

En dan was er nog het gerucht dat de Duff-broers zouden stoppen met het schrijven en produceren van je favoriete serie. Maar maak je geen zorgen, het is niet waar! Netflix heeft het gerucht ontkend in een tweet.

Het gerucht ontkend

Gisteravond tweette Netflix: “Laat je Eggos niet vallen. De geruchten dat de broers Duff na seizoen 3 zouden vertrekken, zijn vals.” Deze informatie ging als een lopend vuurtje rond. De tweet heeft al meer dan 25.000 likes en werd meer dan 4.000 keer geretweet.

De Duff-broers, Matt en Ross, zullen zelfs samenwerken met het platform voor “twee andere projecten”, zegt Netflix in een verklaring. Ze zullen het schip dus niet vroegtijdig verlaten! Er volgen nog minstens twee andere seizoenen van Stranger Things.

Voor de eerste aflevering van seizoen 3 moet je nog geduld hebben tot april 2019.

De fans konden hun vreugde niet verbergen op Twitter:

Ze waren gewoon te blij!

Ze bedanken Netflix:

Pure opluchting!

En opwinding!

Kortom, ze zijn blij dat hun grote helden blijven!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547