Left Right
scrollTop top

Geen stinkvoeten meer met Katy Perry’s nieuwe schoenencollectie


Geen stinkvoeten meer met Katy Perry’s nieuwe schoenencollectie

Katy Perry heeft een manier bedacht om je af te helpen van stinkvoeten. De zangeres ontwierp de zomersandalen ‘The Geli’ met lekkere vruchtengeurtjes. Deze tutti-frutti-sandalen zijn perfect voor op het strand met een cocktail in de hand. 

De Amerikaanse zangeres Katy Perry staat onder andere bekend om haar zotte make-overs en schoenencollecties. Nu heeft ze zelf felgekleurde sandalen ontworpen die passen bij een zomerse look: ‘The Geli’. De sandalen zijn verkrijgbaar in het groen (limoen), rood (aardbei), wit (kers), roze (watermeloen), oranje (perzik) en geel (citroen). En nog meer trendy nieuws: elke vrucht heeft ook een fris geurtje. Zo heb je nooit meer last van stinkvoeten in de zomer!

Deze Katy Perry-trend bestond eigenlijk al in de jaren 90. De zogenaamde ‘geleisandalen’ stonden in de kast van bijna elk kind. Zoveel jaren later zijn ze opnieuw in, want de sandalen worden massaal gekocht. Zoveel zelfs dat veel maten al niet meer op voorraad zijn. Begrijpelijk, want wie wil er nu niet ruiken naar fruit?!

Zo zien ze eruit:

Meeeeer schoenen please!

Fans op Twitter willen doodgraag een paar van deze ‘frisse’ schoenen. “@katyperry hallo! Kun je alsjeblieft allemaal ons een plezier doen en de Geli-geurende sandalen opnieuw aanvullen, alsjeblieft”, reageert een fan. Indien Katy Perry naar haar trouwe fans luistert, kan jij misschien ook een paar in handen krijgen. Je kan ze kopen voor 49 dollar op de site van de zangeres.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539