Dan toch geen ‘Wonder Woman 3’ in de maak met Gal Gadot

Er komt dan toch geen nieuwe Wonder Woman-film met Gal Gadot in de hoofdrol. Daar was eerder deze week wel sprake van na uitspraken van de actrice. Nieuwe DC-topmannen James Gunn en Peter Safran zouden volgens insiders helemaal geen interesse hebben in Wonder Woman 3.

Er is al veel te doen geweest over de derde Wonder Woman-film. Kort na die release van de tweede film – Wonder Woman 1984 – in 2020 maakte DC Studios bekend dat er een derde film zou komen onder leiding van regisseur Patty Jenkins. Dat was tot een tijdje terug nog steeds de bedoeling. De film zou normaal deze zomer opgenomen worden. Maar door de overname van DC Studios en de nieuwe richting die bazen James Gunn en Peter Safran werden die plannen geannuleerd.

Vorige week was er echter sprake van een nieuw plan rond Gal Gadot als Wonder Woman in een derde film. “Van wat ik van James en van Peter heb gehoord, gaan we samen Wonder Woman 3 maken”, klonk het toen in aanloop naar haar nieuwe film Heart of Stone. De actrice herhaalde dat enkele dagen later opnieuw in Flaunt Magazine. Ze baseerde daarbij op een gesprek met het topduo van DC Studios.

Geen derde film

De website Variety ontkent die geruchten nu echter volledig op basis van informatie van insiders die goed op de hoogte zouden zijn. De prequelserie Paradise Lost voor streamingdienst Max is het enige project rond de vrouwelijke superheld waaraan gewerkt zou worden. Gunn en Saffran zouden ook geen plannen hebben om in de nabije toekomst een derde Wonder Woman-film te maken, of iets anders te doen met het personage of actrice Gal Gadot. Zij reageerde zelf nog niet op dat nieuws.

Meer
Lees meer...