Geile frietjes? Sergio Herman opent nog voor ’t einde van het jaar een luxefrituur in Antwerpen

Geile frietjes? Sergio Herman opent nog voor ’t einde van het jaar een luxefrituur in Antwerpen

Tijd voor een retourtje Antwerpen, want wie nog geen reden had om naar ’t Stad te gaan, krijgt die tegen het einde van dit jaar. Dan opent topkop Sergio Herman namelijk zijn eerste Belgische luxefrituur: Frites Atelier. Begin juni ging er al ééntje open in Den Haag en in Nederland komen er nog vier locaties bij, maar in België is het dus eerst aan Antwerpen. Denk bij een luxefrituur aan lekker dikke frietjes, sauzen op z’n Hermans en héél veel keramiek. Njam!

Goed nieuws voor de foodies: om te proeven van Sergio Hermans keuken moet je geen half jaar meer sparen, je kan vanaf eind dit jaar gewoon naar een frituur in Antwerpen. Frites Ateliers is een concept dat Herman onlangs startte in Den Haag, een luxefrituur zegt hij zelf aan Het Nieuwsblad. En zo krijg je voor onder de zeven euro een Sergio Herman op je bord.

Je kan in de luxefrituur natuurlijk gewoon frietjes eten en er zijn ook vijf sauzen, ontworpen door Herman die daar bij komen. Ook stoverij en pastrami staan op het menu en je kan er zelfs een slaatje eten, met seizoensgroenten natuurlijk. Alle aardappelen komen van bij Zeelandse boeren.

Waar Herman z’n nieuwe frituur gaat komen, is nog niet duidelijk, maar hij wil ze wel openen voor het einde van het jaar. Een pak friet zal tussen de 3,5 en de 6 euro kosten, voor een slaatje betaal je tussen de 5 en 7 euro. Komt daar dan ook een luxe-Bickey bij, vragen wij ons af?

Gesponsorde artikelen