Left Right
scrollTop top

Gelekte foto’s van de drie versies van de nieuwe Huawei P20 zijn veelbelovend: de features


Gelekte foto’s van de drie versies van de nieuwe Huawei P20 zijn veelbelovend: de features

Er zijn foto’s gelekt van de drie versies van de nieuwe Huawei P20: de gewone P20, de P20 Lite en de P20 Pro. Op de afbeeldingen kan je duidelijk zien hoe de voor- en achterkant van elk toestel eruit zal zien. En het ziet er veelbelovend uit!

Evan Blass, een journalist bij de techwebsite VentureBeat, heeft op Twitter een foto gedeeld van de drie versies van de langverwachte Huawei P20.

Zowel de gewone P20 als de P20 Pro zullen beschikken over een vingerafdruksensor aan de voorkant, bij de P20 Lite zit die aan de achterkant. De drie smartphones hebben een inkeping aan de bovenkant van de smartphone zoals de iPhone X en de Essential Phone. Dat is blijkbaar iets nieuws waar we gewoon mee zullen moeten leren leven.

Derde camera

Opmerkelijk: de P20 Pro beschikt over een derde camera aan de achterkant. Het is nog niet duidelijk waar die precies voor zal dienen, maar wellicht zal het iets met artificiële intelligentie te maken hebben. De camera’s zullen wellicht allemaal over gezichtsherkenningsfuncties beschikken.

Persconferentie op 27 maart

Op 27 maart houdt Huawei een persconferentie in Parijs over de P20. De Chinese multinational kondigde de bijeenkomst al aan met de tagline “See Mooore with AI” of “Zie meeeer met artificiële intelligentie”.

Het enige echte ‘nieuws’ waar we nu nog op wachten, zijn de prijzen van de drie verschillende modellen. Volgens verschillende bronnen zal de P20 Pro 899 euro kosten, de gewone P20 670 euro en de P20 Lite 369 euro.

De beelden van de P20:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.166.670
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden