Geniaal: Julita Welvaert biedt ‘den oto’ van Frank te koop aan op Kapaza

Geniaal: Julita Welvaert biedt ‘den oto’ van Frank te koop aan op Kapaza

Wie vorige week naar ‘Eigen Kweek’ gekeken heeft, weet dat de oude raceauto van Frank het aan het begeven is én dat Julita dringend een grotere auto wil kopen. En blijkbaar wil ze dat gerust achter de rug van Frank doen, want deze ochtend verscheen er een zoekertje op Kapaza waarin een zekere ‘Julita Welvaert’ een Rally Opel Kadett C 2.4 te koop aanbiedt. Uiteraard in het hilarische ‘Eigen Kweek’-Engels dat we van haar en Frank gewend zijn.

Het zoekertje op Kapaza luidt als volgt:

“rally car for sale

I want to sell den oto because we really need nen nieuwe oto. Great marchandise maar there is some work on. He falls in de panne sometimes but that’s te repareren. And you can’t go too hoog in the toeren with the engine. Great oto!

Only call with good price to 078/48.10.37 saluutjes Julita”

Eerste bod

Daarbij horen natuurlijk ook nog de specificaties van de auto én de plaats waar hij afgehaald kan worden: Poperinge. Julita bekokstooft dus duidelijk iets achter de rug van Frank.

Het eerste bod is trouwens ook al binnen: een zekere Arne wil 10.000 euro neertellen voor de racewagen. Maar of die verkoop ook écht door zal gaan, hangt natuurlijk van Frank af. Maar als je naar het nummer belt dat in het zoekertje staat, dan weet je dat dat niet het geval zal zijn ;-).

Hoe dan ook: vanavond zullen de twee op zoek gaan naar een nieuwe auto, zo blijkt uit deze teaser:

Bron: Facebook-pagina Eigen Kweek – Eén

Gesponsorde artikelen