Gentse massagesalons geven klanten ‘happy ending’ als Buffalo’s titel pakken

In Gentse massagesalons zullen de klanten morgen twee keer juichen als AA Gent kampioen speelt. Dan krijgen ze er gratis en voor niets een happy ending bovenop. “Bij een titel geven we graag een extraatje”, onthullen masseurs.

Een ‘happy ending’ is masseursjargon voor een orgasme, wat zich bij mannen doorgaans uit in een zaadlozing en bij vrouwen in spasmen, gekrijs, urineverlies en bewusteloosheid. In de meeste massagesalons in het Gentse zijn happy endings niet gebruikelijk, maar voor de titelwedstrijd tegen Standard wordt er een uitzondering gemaakt.

“Happy endings brengen een hoop viezigheid met zich mee, maar ik ga gewoon geen blijf weten met mijn vreugde als we de titel winnen”, voorspelt masseuse Lucy Armagneau (29) uit Sint-Amandsberg. “Mijn klant van dat moment kan maar zien dat hij mee supportert voor Blue-White!”

Ook in Massagesalon Eddy in de Zonnestraat kunnen klanten een happy ending verwachten als Gent zijn eerste landstitel binnenhaalt. “Wij moeten wel voorzichtig zijn, want ons publiek bestaat hoofdzakelijk uit oudere dames en heren”, lacht uitbater Eddy Thijs (43). “Ik zou niet willen dat er hier één iets aan zijn tikker krijgt. Maar reken maar dat onze klanten meeleven met de Buffalo’s! Come on, Blue-White!

Climaxen

Sommige mensen staan weifelachtig tegenover het initiatief. “Tijdens een massage vind ik het ongepast dat mijn erogene zones worden aangeraakt”, zegt Reinhilde Serwetens (58), lerares geschiedenis in een katholiek humaniora. “Maar wanneer AA Gent kampioen speelt, pas ik me graag aan. Als climaxen erbij horen, moet dat maar. Ik leg er mij bij neer.”

Het Belgisch strafrecht beschouwt happy endings als illegale prostitutie, maar de Gentse politie toont begrip voor de uitzonderlijke omstandigheden en zal niet verbaliseren. “Welke Gentenaar zal het wél droog kunnen houden wanneer de Gantoise de hoofdvogel afschiet?”, zegt burgemeester Daniël Termont (sp.a). “Alleen vraag ik dat de massagesalons hun vensters goed sluiten, want door de geweldige ontlading zullen die happy endings meters ver vliegen. Soit, c’est Buffalóóóóó!