‘Geordie Shore: The Reunion Series’ met originele cast krijgt trailer en releasedatum

Meer dan elf jaar nadat ze voor het eerst te zien waren op televisie, komt (een groot deel van) de originele cast van Geordie Shore opnieuw samen. Dat doen ze verrassend genoeg niet voor een eenmalige reünie, maar voor een volledig nieuw seizoen.

Toen Geordie Shore in 2011 voor het eerst op MTV verscheen, was het een voorloper in het soort reality waarmee we ondertussen om de oren worden geslagen. Het Britse programma volgde simpelweg een groep jongeren uit Newcastle upon Tyne, Engeland, die een tijdlang samen in een huis verbleven. Daarbij werden uiteraard serieuze hoeveelheden drank naar binnen gewerkt, wat zorgde voor heel wat drama, seks en nog meer drama.

Geordie Shore was meteen een gigantisch succes en kende veel navolging in gelijkaardige programma’s in andere steden en landen. De originele kandidaten groeiden bijna stuk voor stuk uit tot celebrity’s, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar tot ver daarbuiten. Hun vaak nogal turbulente liefdesleven wordt dan ook al jarenlang breed uitgesmeerd in de Britse tabloids.

Originele cast

Ondertussen is Geordie Shore op MTV al toe aan seizoen 22, maar van de originele cast is – op een zeldzame cameo na – geen sprake meer in het programma. Daarom besloot de zender de groep uit seizoen 1 nog eens samen te brengen.

Dat doen ze in een volledig nieuw seizoen dat de naam Geordie Shore: The Reunion Series kreeg. Daarin zullen al zeker Charlotte Crosby, Holly Hagan, Sophie Kasaei, Marnie Simpson, Abbie Holborn, Chloe Ferry, Scott Timlin, Martin McKenna, Jay Gardner en Nathan Henry te zien zijn.

Bekijk hier een uitgebreid fragment uit Geordie Shore: The Reunion Series:

Geordie Shore: The Reunion Series is vanaf 20 september 2022 te zien op MTV.

Meer
Lees meer...