George Michael brengt nummer uit voor kerstfilm ‘Last Christmas’

Wie George Michael zegt, moet onmiddellijk denken aan het kerstnummer Last Christmas. De ontzettend bekende oorwurm halen we dan ook elk jaar rond Kerstmis vanonder het stof om nog maar eens minimaal 30 keer te beluisteren. De grootse artiest die tragisch genoeg overleed op kerstdag in 2016 heeft nu een nieuw nummer uit.

George Michael kent iedereen van zijn alombekende kerstlied Last Christmas. De overleden zanger heeft nu een nieuw nummer uit. Dat materiaal is bij elkaar geraapt toen hij voor de laatste keer in de studio stond voor zijn dood eind 2016. Van die laatste studiosessie kon er een nieuw nummer gemaakt worden speciaal voor de kerstfilm Last Christmas. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Het ziet er ons geen standaard liefdesverhaal uit.

Een ode aan George Michael

Die film is dan ook een ode aan de muziek en het leven van George Michael. Daarin speelt onder andere Emilia Clarke mee, die je sowieso kent uit de beroemde serie Game of Thrones. Omdat de film in het thema staat van George Michael is de muziek in Last Christmas nagenoeg enkel van hem.

Een nieuw nummer kon daarbij natuurlijk ook niet ontbreken. Het lied krijgt de titel This Is How (We Want To Get High). Dat is het eerste nummer in zeven jaar tijd dat wordt uitgebracht van Michael. Wat ons betreft maakt het nummer in ieder geval kans om in de hitlijsten te belanden.

George Michael was een van de meest succesvolle zangers in de jaren 80 en 90. Zo won hij maar liefst twee Grammy’s en verkocht hij in totaal meer dan 100 miljoen platen. Alsof dat nog niet genoeg is was hij ook nog eens van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio.

Wie de nieuwe kerstfilm wil gaan bekijken kan dat vanaf 27 november.

Gesponsorde artikelen