George R.R. Martin wil dat er nog een nieuwe ‘Game of Thrones’-spinoff komt

George R.R. Martin wil dat er nog een nieuwe ‘Game of Thrones’-spinoff komt

George R.R. Martin, de man op wiens boeken de reeks ‘Game of Thrones’ gebaseerd is, denkt eraan om een nieuwe serie uit te brengen, gebaseerd op zijn boek ‘Nightflyers’ uit 1984. Alsof dat nog niet genoeg is, wil hij dat er nog een ‘Game of Thrones’-spinoff komt.

Als het van Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin afhangt, komt er een nieuwe spinoff van de reeks, gebaseerd op het toneelstuk Rosencrantz and Guildenstern Are Dead van Tom Stoppard.

(Doe de test: welk personage van Game of Thrones is jouw BFF?)

Dezelfde tijdlijn als Game of Thrones

“Ik zou graag een show zien met de naam Spear Carriers, die op dezelfde tijdlijn zit als Game of Thrones“, zegt Martin aan de Amerikaanse krant New York Times. “Maar die zou niet Dany, Tyrion en Jaime volgen. Zij zouden op de achtergrond zijn. Ik dacht eerder aan een verhaal over een prostituee in één van de bordelen van Littlefinger. Ik denk dat zo’n show heel leuk zou zijn. Misschien kan ik hen wel overtuigen om het te doen.”

(Volgens Game of Thrones-regisseur David Nutter was “de security bij seizoen 8 was zoals de Gestapo”.)

HBO nog niet akkoord

Martin gaf wel toe dat HBO nog geen groen licht gegeven heeft voor de serie. Momenteel sleutelt de Amerikaanse streamingdienst aan vijf Game of Thrones-spinoffs. Fingers crossed voor een serie gebaseerd op Nightflyers?

(Game of Thrones lanceerde onlangs een nieuwe Monopoly met één hilarische extra feature.)

Gesponsorde artikelen