Gerucht van de dag: Lady Gaga speelt misschien Ursula in ‘The Little Mermaid’-remake

Gerucht van de dag: Lady Gaga speelt misschien Ursula in ‘The Little Mermaid’-remake

Er wordt gefluisterd dat Disney met Lady Gaga in zee zal gaan voor hun live-action film ‘The Little Mermaid’. Zowat alle live-action films van Disney-klassiekers waren tot nu toe erg succesvol. Denk maar aan ‘Jungle Book’ en ‘Beauty & the Beast’. Nu is dus ‘The Little Mermaid’ aan de beurt.

De productie van een live-action film van The Little Mermaid is al twee jaar bezig en nu zit er eindelijk wat vooruitgang in het proces. Als regisseur is Rob Marshall aangewezen, maar wanneer de opnames zullen doorgaan, is nog niet geweten.

De Disney-website The Disinsider meldt nu dat Disney graag Lady Gaga met de rol van Ursula de zeeheks zou opzadelen. Bij Disney wilden ze het nieuws echter nog niet officieel bevestigen.

Rol van Ariel

De Poker Face-zangeres wordt momenteel ook als actrice geprezen voor haar rol in de film A Star Is Born van regisseur Bradley Cooper en in de film American Horror Story. Ze had zelfs bijna een rol bemachtigd in de reeks Birds of Prey. Ook wordt er vermoed dat de piepjonge Zendaya Ariel zal spelen.

Als deze geruchten kloppen, ziet de cast van The Little Mermaid er al veelbelovend uit. Er wordt ook verwacht dat Disney met even grote namen in zee zal gaan voor de rollen van prins Eric en Koning Triton en de stemmen van Botje en Sebastiaan de krab.

Gesponsorde artikelen