Left Right
scrollTop top

Geruchten over fighting game Marvel van makers ‘Mortal Kombat’


Marvel
© Bron: Isopix

NetherRealm, de makers van Mortal Kombat, zouden volgens geruchten een fighting game van de superhelden van Marvel maken. Een bekende klokkenluider binnen de gamewereld berichtte dat op zijn Patreon.

Een robbertje vechten tussen Captain America en The Hulk. Of een digitaal gevecht tussen Iron Man en Thor. Het zou wel eens realiteit kunnen worden. Daniel Richtman, een bekende klokkenluider in de game-industrie, zei dat er al werk wordt van gemaakt. De makers van Mortal Kombat, NetherRealm, zou momenteel al aan het werken zijn aan een fighting game van Marvel.

Ideale partner voor fighting game

Toch ligt dit niet zo voor de hand. NetherRealm is in handen van Warner Bros. en Marvel van Disney. Toch is het voor een fighting game de ideale partner. NetherRealm maakte, naast Mortal Kombat, ook al Injustice. Daarin gaan personages uit DC Comics zoals Superman en Batman elkaar te lijf. Het spel en de opvolger Injustice 2 deden het uitstekend. Disney zou met deze maker een goede partner in huis halen.

Enorm potentieel in Marvel

Een goede reputatie hebben de videogames van Marvel niet. Marvel’s Avengers en Marvel Vs. Capcom deden het bijvoorbeeld niet goed. Dat terwijl er een enorm potentieel zit in Marvel en Avengers. NetherRealm heeft met Injustice al bewezen dat ze het bloederige van Mortal Kombat niet nodig hebben om een fantastische game te maken. Mortal Kombat 11 was het laatste deel van de trilogie, dus het zou kunnen dat NetherRealm tijd heeft om de game te maken. Al zijn er wel geruchten dat er aan een derde Injustice gewerkt wordt.

NetherRealm is sinds 2011 de maker van de Mortal Kombat-franchise. Het maakte al de laatste trilogie van de game en maakt ook games voor smartphone en tablets.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update