‘Ghost Recon Breakpoint’ komt naar Epic Games Store en Uplay, maar niet naar Steam

‘Ghost Recon Breakpoint’ komt naar Epic Games Store en Uplay, maar niet naar Steam

‘Ghost Recon Breakpoint’ staat niet op de Steam-communitypagina wat nochtans wel het geval was bij de vorige releases van de ‘Ghost Recon’-familie. De nieuwe game zal vanaf 4 oktober te pre-orderen zijn via de Epic Games Store en Uplay, waar je ook de Ubisoft-games ‘Anno 1800’ en ‘The Division 2’ kan downloaden.

Bij de release van Ubisoft-games Anno 1800 en The Division 2 was Steam het geschikte online platform om deze games te pre-orderen. Na de release stopte de verkoop via dit platform en kon je als Steam-koper terecht in de Epic Game Store en Uplay waar je nu ook Ghost Recon Breakpoint zal kunnen downloaden.

Dit zijn de 10 beste PlayStation-games van 2018.

Ghost Recon Breakpoint

Vanaf 4 oktober zal de nieuwe game Ghost Recon Breakpoint te verkrijgen zijn voor op je pc en Playstation 4 via de Epic Game Store en Uplay. Met de release van deze game gaat Ubisoft, de ontwikkelaar van computerspellen, een stapje verder dan voorheen door de Steam-community helemaal niet te betrekken. Dat meldt Ubisoft aan PCGamesN.

‘Fortnite’ is nu de populairste en meest succesvolle gratis game ooit op spelconsoles.

Epic Games Store

Een verdere samenwerking tussen Epic Games Store en Ubisoft werd eerder in maart bekend gemaakt en valt dus niet langer in twijfel te trekken, maar hoe het tussen Ubisoft en de Steam-community zit, is nog niet duidelijk. Op de Steam-uitgeverspagina is alvast geen aankondiging te zien van de nieuwe Ghost Recon Breakpoint-game.

Gesponsorde artikelen