(G)I-DLE lost meer informatie over concert in Brussel: Locatie, ticketprijzen en VIP-opties

De K-popgroep (G)I-DLE komt in september naar ons land. We wisten al even dat de meidengroep naar Brussel zou afzakken, maar nu weten we ook waar ze zullen neerstrijken. (G)-IDLE zal op zaterdag 16 september 2023 te zien zijn in Vorst Nationaal.

Steeds meer K-popgroepen lijken hun weg te vinden naar ons land. Zo zal de girlgroup (G)I-DLE dit najaar neerstrijken in Brussel. De groep zal dat doen met hun wereldtournee ‘I am FREE-TY’, die hen langs drie continenten zal brengen. Vandaag is er meer informatie gelost over de exacte locatie en ticketprijzen voor het concert.

(G)I-DLE

(G)-IDLE maakte in 2018 haar debuut met de EP ‘I am’ en de single LATATA. Op dat moment bestond de groep uit zes leden met drie verschillende nationaliteiten. Zo waren er aanvankelijk de Koreaanse leden Miyeon, Soyeon en Soojin. De Chinese leden Yuqi en Shuhua en de Thaise Minnie. In augustus 2021 verliet Soojin de groep na beschuldigingen van pesterijen op school. Sindsdien is de groep actief als vijftal.

Het opvallende aan (G)I-DLE is dat de groep self-produced is. Dat betekent dat ze zelf hun eigen muziek maken. Daarbij is het vooral Soyeon die de nummers schrijft en produced, maar daarbij wordt ze ook geregeld geholpen door de andere leden van de groep. In hun teksten haalt de groep vaak de dubbele standaarden in K-pop aan. Zo verwezen ze met Tomboy naar de genderstereotiepen in K-pop en is Nxde een aanklacht tegen de seksualisering van de vaak jonge K-popartiesten.

Brussel

Op zaterdag 16 september staat (G)I-DLE in Vorst Nationaal in Brussel. De ticketverkoop voor het concert zal van start gaan op woensdag 21 juni 2023 om 10 uur. De standaardtickets zullen beschikbaar zijn in vijf verschillende prijscategorieën: 55 euro,  69,50 euro, 89 euro, 99 euro en 145 euro.

Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar. Ook daarbij zijn er twee prijscategorieën. Ultimate Neverland VIP kost 260 euro. Voor die prijs krijg je een exclusieve check-in, mag je als eerste binnen voor de soundcheck en krijg je eerste keuze bij de staanplaatsen in de Golden Circle. Je kan de meisjes van (G)I-DLE ook ontmoeten tijdens een Hi Touch en krijgt een speciale VIP Laminate en Lanyard en een gesigneerde poster. Naast speciale VIP-merch krijg je ook de kans om rustig merch te shoppen. Voor Neverland VIP betaal je 213 euro. Daarbij mag je na de fans met Ultimate Neverland VIP binnengaan en heb je dus de tweede beste plaatsen. Je krijgt ook toegang tot de Hi Touch en de rustige VIP-shopping. Maar je krijgt hierbij geen speciale merch en een gesigneerde poster.

Bekijk hier de videoclip van de recentste hit van (G)I-DLE, Queencard:

Meer
Lees meer...