Gilles De Coster verklapte gisteren wél de bestemming van ‘De Mol 2019’

Gilles De Coster verklapte gisteren wél de bestemming van ‘De Mol 2019’

‘De Mol’ is terug. En we hadden het moeten weten: de aankondiging van Gilles De Coster over “transparantie” gisterenavond was natuurlijk niet zomaar een aankondiging, maar de eerste tip voor het volgende seizoen. En die tip verwees naar het land waar ‘De Mol’ zich volgend jaar zal afspelen. 

Wie gisteren naar De Slimste Mens ter Wereld keek zag hem gisteren opduiken tijdens het reclameblok: Gilles De Coster. De presentator van De Mol verkondigde daar dat hij deze keer voor volledige transparantie ging. Hij deed dat door alvast te zeggen dat De Mol 2019 zich alvast niet afspeelt in Luxemburg. Maar eigenlijk gaf hij de locatie wél weg, al moest je daar wel iets meer moeite voor doen.

Bekijk hier nog eens de aankondiging van Gilles De Coster:

Eerste tip

Gilles De Coster droeg tijdens het filmpje een opvallende T-shirt met het opschrift ‘.be’. En dat was niet zomaar. Want als je naar de website ‘nietnaarluxemburg.be‘ surfte, kreeg je een nieuw filmpje te zien. Op het forum: forum.wieisdemol.be gingen de mollenjagers op jacht en dat was met succes.

nietnaarluxemburg.be

Het was uiteindelijk Brecht De Meulenaere (Brecht.demeulenaere) die verbazend snel de oplossing vond. Hij maakte een spectogram van de video. Dat is een soort grafiek waarin de energie per frequentiegebied is uitgezet tegen tijd. Daardoor krijg je de bijgevoegde afbeelding en daarin staat duidelijk te lezen: #DeMol #Vietnam. De Mol trekt na Argentinië, Zuid-Afrika en Mexico naar het Aziatische Vietnam.

Wanneer het seizoen te zien zal zijn, is niet geweten. Maar aangezien de eerste tip een feit is, zullen we niet erg lang meer moeten wachten op het nieuwe seizoen. Wie zich niet meer kan inhouden en zo snel mogelijk z’n portie De Mol nodig heeft, kan altijd terecht bij de Nederlandse televisie. Daar gaat Wie Is De Mol? van start op 5 januari en er zal naast een hoop bekende Nederlanders ook een BV te zien zijn.

Ondertussen bevestigde Gilles De Coster ook al op Instagram dat De Mol 2019 zich afspeelt in Vietnam:

Brecht Demeulenaere, forum.wieisdemol.be
Voor de fans van De Mol: Het Wie is De Mol België – Bordspel en bijhorende uitbreidingsset

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol, wordt dan zeker lid van deze groep op Facebook.

Gesponsorde artikelen