Girlpower in ‘Het Jachtseizoen’: Celine Van Ouytsel en Astrid Coppens slaan op de vlucht

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is ondertussen al in volle gang. Verschillende duo’s gingen al de strijd aan met Nora Gharib, Julie Van den Steen en Laura Tesoro en probeerden vier uur lang uit hun handen te blijven. Deze week is het de beurt aan ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Astrid Coppens.

In Het Jachtseizoen slaan verschillende duo’s op de vlucht en moeten ze vier uur lang uit handen zien te blijven van de jagers. Daarbij krijgen ze een voorsprong van 20 minuten, maar daarna krijgen ook de jagers vrij spel. Zij krijgen elke 10 minuten de locatie van de voortvluchtigen te zien. De duo’s zelf mogen niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig doorbrengen en mogen ook geen huizen binnen.

Op dit moment hebben jagers Nora, Julie en Laura al enkele duo’s kunnen vatten, maar zijn er ook al heel wat frustraties de revue gepasseerd. Zo kwamen ze vorige week net te laat voor Jonas Van Geel en Jelle Cleymans, nadat ze hen een halfuur eerder zagen staan op straat en werden ze natuurlijk ook al enkele keren enorm gesaboteerd. Dat lijkt deze week niet meteen het geval.

Astrid Coppens en Celine Van Ouytsel

De aflevering van deze week gaat van start aan de kust. Daar staat de jagers niet meteen een sabotage te wachten, maar zorgde Astrid Coppens er wel voor dat ze constant gevolgd zullen worden door een privédetective. Die zal constant in contact staan met het duo om de locatie van de jagers door te geven.

In tegenstelling tot andere plekken in Vlaanderen is de kans dus groot dat hun vlucht wordt verdergezet richting het oosten. Of dat de jagers zal helpen, valt nog af te wachten. Het lijkt er namelijk op dat Astrid en Celine daar iets op hebben gevonden. In een eerste video zien we hen meteen op het water zitten. Iets wat niet handig is voor de jagers in de bus.

Het Jachtseizoen is elke woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...