‘Glamorous’ met Kim Cattrall staat nu op Netflix

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks Glamorous op Netflix. De reeks volgt een jonge queerman die aan de slag gaat bij het cosmeticabedrijf Glamorous van de celebrity Madolyn Addison, gespeeld door Kim Cattrall. Het is een glamoureuze wereld, die toch ook bikkelhard kan zijn.

Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe reeks. Het gaat om de serie Glamorous, die ons meeneemt naar de (niet zo) glamoureuze wereld van de make-up.

Glamorous

Je kan Glamorous een beetje vergelijken met The Devil Wears Prada meets Emily in Paris. We maken kennis met de jonge queerman Marco Mejia (Miss Benny). Hij is gender-nonconforming en houdt van make-up. Op een dag komt hij Madolyn Addison (Kim Cattrall) tegen. Zij heeft een eigen cosmeticabedrijf en besluit om Marco aan te nemen om het merk nieuw leven in te blazen.

Marco neemt de job aan en geniet aanvankelijk van zijn glamoureuze job. Maar al snel drukt Madolyn hem met z’n neus op de feiten. “Marco, deze job is niet enkel glitter en glamour. Het is ook hard werken.” In de officiële trailer kregen we ook al te zien dat Madolyns zoon niet helemaal gewonnen lijkt voor Marco. “He’s gonna ‘yas queen’ us into bankruptcy“, horen we hem zo al zeggen in een geweldige oneliner.

Naast Miss Benny (Love, Victor) en Kim Cattrall (Sex and the City), zullen ook Zane Phillips (Fire Island), Jade Payton (Dynasty), Michael Hsu Rosen (Pretty Smart), Ayesha Harris (Daisy Jones & the Six) en Graham Parkhurst (The Umbrella Academy) te zien zijn in de reeks. In de officiële trailer van Glamorous was ook dragqueen Monét X Change, bekend van RuPaul’s Drag Race, te zien.

Bekijk hier de officiële trailer van Glamorous:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...