‘Glass Onion’-huis verschijnt op vastgoedsite voor 450 miljoen dollar

Sinds vorige week staat de film Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix. Daarin speelt acteur Daniel Craig opnieuw de rol van detective Benoit Blanc. Deze keer speelt het verhaal zich af op een groot privé-eiland en dat eiland verschijnt nu op de bekende vastgoedwebsite Zillow voor een stevige prijs. Maar er zit een addertje onder het gras.

Knives Out 2 is er. En die ziet er alvast veelbelovend uit. In Glass Onion: A Knives Out Mystery volgen we opnieuw detective Benoit Blanc (Daniel Craig) die een groot mysterie moet zien op te lossen. Deze keer verplaatst hij zich naar een luxe privé-eiland, waar een lijk opduikt. Dat eiland zit vol rijke vrienden die elkaar vooral lijken te coveren. Het huis, het eiland en de bekende ‘Glass Onion’ staan nu ’te koop’ op een bekende site voor 450 miljoen dollar.

Glass Onion: A Knives Mystery

Net als in de eerste Knives Out-film is ook Glass Onion: A Knives Out Mystery een Agatha Christie-achtig mysterie vol verdachten en onderlinge overeenkomsten. In tegenstelling tot de eerste film speelt de sequel zich wel op een iets zonnigere bestemming af, namelijk op een Grieks privé-eiland.

Van de cast uit de eerste film blijft nog maar weinig over. Maar dat is natuurlijk geen verrassing aangezien het over een volledig nieuwe case gaat. Acteur Daniel Craig keert terug als Benoit Blanc, maar wordt deze keer vergezeld door acteurs als Kate Hudson, Dave Bautista, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Janelle Monáe en Edward Norton.

‘Te koop’

De film speelt zich dus af op een privé-eiland en dat eiland verscheen in de loop van deze week op de bekende vastgoedwebsite Zillow. Daar staat het huis (en alles errond) te koop voor 450 miljoen dollar (421 miljoen euro). Daarbij horen onder andere de 17 slaapkamers, 22 badkamers, 6 zwembaden en een privéstrand.

En vooraleer je misschien diep in de buidel wil tasten, komt er toch nog een aap uit de mouw. Het eiland staat namelijk niet écht te koop. De listing op Zillow is namelijk een marketingstunt van Netflix om de film nog meer te verspreiden.

Bekijk de volledige advertentie op de website van Zillow. Glass Onion: A Knives Mystery is nu te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...