‘Glee’-actrice Heather Morris (Brittany) danst op nummer Naya Rivera

Santana Brittany Brittana Glee Heather Morris Naya Rivera
Glee

Iedereen rouwt op z’n eigen manier. En dat heeft Glee-actrice Heather Morris deze week nog maar eens bevestigd. De actrice speelde jarenlang Brittany, de vriendin/het lief/de vrouw van Santana. Dat ze close was met actrice Naya Rivera, die vorige week dood teruggevonden is, is dus geen verrassing.

Het is ondertussen al meer dan een week geleden dat duikers het lichaam van Naya Rivera vonden in Lake Piru, een stuwmeer ten noorden van Los Angeles. De Glee-actrice had een bootje gehuurd om met haar vierjarig zoontje Josey op het meer te gaan varen.

Het meer is heel dichtbegroeid, en hoewel het soms gevaarlijk is, is het er toegelaten om te zwemmen. Toen Josey slapend en alleen op het bootje gevonden werd, begon een zoektocht die uiteindelijk bijna een week heeft geduurd. Naya Rivera is waarschijnlijk vast komen te zitten in de begroeiing in het meer, en is verdronken.

Studiefonds

Verschillende van haar Glee-collega’s trokken samen naar het meer, om Rivera te herdenken. De makers van de reeks beloofden ook om een studiefonds voor Josey op te richten, omdat z’n moeder dat nu niet meer voor hem zou kunnen.

Emotionele berichten

Actrice Heather Morris was ook na de opnames van Glee heel close gebleven met Naya Rivera. En da’s eigenlijk ook niet zo heel verrassend. De twee speelden namelijk Brittany en Santana (Brittana voor de fans) in de reeks, de twee vriendinnen, die uiteindelijk een koppel werden en zelfs trouwden.

Morris deelde vorige week al een emotioneel bericht over het overlijden van haar vriendin Naya Rivera. Een paar dagen geleden schreef ze nog eens haar gevoelens neer, en nu deelde ze een eerbetoon dat enkel van de enige echte Brittany S. Pierce kan komen.

Radio Silence

Heather Morris deelde een video waarop we haar zien dansen op Radio Silence, een nummer van Naya Rivera. “Ik wil iets heel persoonlijks met jullie delen”, schreef ze erbij. “Iedereen rouwt op z’n eigen manier, maar één ding is zeker: Ik heb het heel moeilijk om me gelukkig te voelen, of bezig te blijven tijdens het rouwen, zonder te denken dat ik die persoon niet herdenk, of dat ik die vergeten ben.”

Gelukkig is er nog haar echtgenoot, Taylor Hubbell, die haar eraan herinnert dat dat lang niet altijd het geval is. “Hij herinnerde me eraan dat iemand herdenken ook kan betekenen dat je van het leven geniet VOOR hem of haar.”

“Voor altijd m’n favoriet”

De voorbije weken verzamelde Heather Morris/Brittany S. Pierce een miljoen volgers op Instagram. “In het begin voelde dat niet goed, omdat ik die door een tragedie heb gekregen”, vertelde ze. Maar nu is ze iedereen zo dankbaar voor alle steun en lieve berichtjes. “Dus vandaag vier ik die 1 miljoen in een eerbetoon aan Naya Rivera met haar muziek, en haar stem, die voor altijd m’n favoriete stem zal zijn.”

Gesponsorde artikelen