‘Glee’-ster Jenna Ushkowitz (Tina) is verloofd

Enkele dagen geleden kondigde de Amerikaanse actrice Jenna Ushkowitz de verloving aan. Ze postte een foto op haar Instagram-account met haar hond, verloofde en de verlovingsring in beeld.

Jenna (34) is verloofd met David Stanley (37), waarmee ze in juni twee jaar samen is. Ook hij deelde dezelfde foto op zijn Instagram-account.

Bekend

https://www.instagram.com/p/CDaBDMCAWe-/?utm_source=ig_web_copy_link

Jenna Ushkowitz is bekend geworden door haar rol als Tina Cohen-Chang in de serie Glee. Maar hiernaast is ze ook te vinden op Broadway, onder andere in Spring Awakening, Hair en Waitress. Naast actrice is Jenna ook producer van Once on This Island en Be More Chill.

Maar over verloofde David Stanley is er heel wat minder informatie gekend. Op zijn LinkedIn-profiel staat te lezen dat hij vooral leiding neemt in verschillende fondsenwervingen, zowel politiek als non-profit.

Bear

Op Jenna’s aankondigingsfoto staat ook hun lieftallige hond Bear, een Franse Bulldog. Bear is geboren in 2014 en maakt sinds dan een groot deel uit van Jenna’s leven. Bear heeft een eigen Instagram-account waar zijn avonturen te volgen zijn.

https://www.instagram.com/p/B1pY7vrBzS2/?utm_source=ig_web_copy_link
Meer
Lees meer...