Glittermaskers van Too Faced beloven je een echte ‘Glow Job’!

Glittermaskers van Too Faced beloven je een echte ‘Glow Job’!

Bij Too Faced nemen ze “Shine bright like a diamond” wel heel letterlijk. Het cosmeticabedrijf brengt een nieuw gezichtsmasker op de markt met glitters. Je zou denken dat glitters op je gezicht schadelijk zijn voor je huid, maar het merk belooft toch een ‘Glow Job’. 

Tijdens de winter heeft ons gezicht wat extra verzorging nodig. Maar soms hebben wij gewoon geen zin om nog bezig te zijn met allerlei crèmes en maskers. Maar de nieuwe ‘Glow Job‘ van het merk Too Faced zorgt voor verandering door een masker op de markt te brengen met glitters. Eindelijk tijd voor een schitterende selfie met een maskertje op!

Geef jezelf een Glow Job

Too Faced belooft dat Glow Job onze huid zal doen stralen. Hopelijk bedoelt het cosmeticabedrijf dat we ook zullen schitteren nadat we ons masker eraf halen. Jerrod Blandino, mede-oprichter van Too Faced, schreef over het masker: “Ik wou al meer dan vijf jaar een glittermasker maken, maar de wetenschap was er gewoon niet klaar voor.” Maar nu is de wetenschap er blijkbaar wel klaar voor, want Glow Job komt in december op de markt.

Er bestaan heel wat gezichtsmaskers, zelfs met glitters. Maar Blandino spreekt over het meest stralende en exfoliërende gezichtsmasker dat hij ooit heeft gebruikt. Hij zegt ook dat het doordrenkt is met echt glinsterend goud. Met andere woorden: je smeert goud op je gezicht! “Het laat je huid zacht en glad achter, en het smeekt om een selfie.”

Uittesten

Instagram-liefhebbers zijn helemaal in de wolken, maar beautykenners stellen zich wel vragen. Glitters in een gezichtsmasker, is dat wel goed voor je huid? Wij zijn heel benieuwd naar wat zo’n masker zal geven. We tellen af tot december om onszelf een Glow Job te geven en het mooiste masker ooit uit te testen.

Bekijk hieronder de schitterende beelden van het masker:

Gesponsorde artikelen